Søk
Arrangement
Marit Følstad, Moss Garden, 2014
Marit Følstad, Moss Garden, 2014
SENSE OF DOUBT   Landmark  Klubb


Entrée og Landmark presenterer: Marit Følstad og Svarte Greiner
Billetter: 0,-

Sommerens siste fredag inviterer Entrée til åpning av Marit Følstads utstilling
SENSE OF DOUBT: en stedsspesifikk totalinstallasjon med video, neon og lyd. For utstillingen samarbeider kunstneren med musiker og komponist Svarte Greiner om lydbildet.

Etter åpningen i Entrées visningsrom flytter vi oss til Landmark og får et nærbilde av prosjektet gjennom artist talk med Marit Følstad og kurator Randi Grov Berger, screening av videoverkene i forstørret format, og live fremføring av lydbildet med Svarte Greiner.

18:00 – Entrée: utstillingsåpning.
21:00 – Landmark: artist talk med Marit Følstad og Randi Grov Berger + screening + lydbildet live med Svarte Greiner.
24:00 – Dj Sanhueza.

Marit Følstad er kjent for hyperrealistiske og velproduserte arbeider i video, minimalistiske neonverk hvor tekst er det sentrale element, samt lydsamarbeid. Hun tar videre i bruk arkitektonisk intervensjoner når hun skaper sine unike univers i utstillingssammenheng. Effekten er ofte suggererende installasjoner som utfordrer betrakteren på flere nivåer. Sense of Doubt er en stedspesifikk totalinstallasjon ved Entrée bestående av video, lyd og neon. Tittelen er hentet fra en instrumental låt av David Bowie fra albumet Heroes (1977). For utstillingen samarbeider Følstad med musiker og komponist Svarte Greiner om lydbildet. Svarte Greiner er kjent for sin mørke ambient-musikk, med en særegen mystisk og cinematisk stemning.

Til toppen