Søk
Arrangement
Klubb Safari   Landmark  Klubb


Med Skatebård, Ajja Bajja og Marieke Mulders
Billetter: 100,-

Bli med inn i Landmarks fuktige jungel og utforsk nye rytmer, arter og frisk frukt. Her blir det palmegreiner i alle kanaler, tropisk og frekt.

SKATEBÅRD
En gang på nittitallet byttet Bård Aasen Lødemel aka Skatebård ut det å være heavy metal-trommis med rave & techno, og da han i 2000 flyttet til Bergen ble han raskt en viktig del av byens klubbscene. Etter å ha blitt signet av Tellektro i 2001, kom første utgivelse under navnet Skatebård i 2002, på 12-tommers vinyl: «Skateboarding Was a Crime (in 1989). Siden den gang har Skatebård blitt anerkjent produsent langt utover Norge´s landegrenser, han har DJet «all ovah da place» og gitt ut musikk på en lang liste av kvalitetslabler, som Tellè Records, Luna Flicks, Annie’s Totally, Digitalo Enterprises / Kompakt, Radius Records, Supersoul Recordings, Keys of Life Finland, Luna Flicks, Totally og Sex Tags Mania. Han er også sidekick-MC i Hovdebygda´s hip-hop-stolthet Side Brok og har sitt eget plateselskap, Digitalo Enterprises.
Skatebård har en katalog som består av alt fra emosjonell techno, ny-italo og elektro fra en alternativ fremtid, til varm og dampende disco og «skandinavisk-kosmiske» gjentolkninger av ekte Detroit-stil husmusikk.

AJJA BAJJA
Ajja Bajja er en fersk dj-duo bestående av Gabi Müller og Simon Opitz. De to spilte offisielt sammen for første gang på klubbmisjonen (Café Opera) og kvelden var en braksuksess! I kveld er de så heldig å få varme opp for Skatebård og kommer ikke til å nøle med å lage god stemning denne gangen også. Det skal svinges mellom disko, italo-house, house, groovy musikk og alt deretter. Vi gleder oss!

MARIEKE MULDERS
Marieke Mulders jobber I Brilliance og for festivalen Bygdalarm. Siden 2010 har hun fikset smak av urbanitet gjennom frekke klubbkvelder med band & DJs i Volda på Sunnmøre. Hun liker å kjøre deg opp med både hip hop, bass, «husmusikk", disco og tropiske rytmer.Til toppen