Søk
Arrangement
Perfect Sounds Forever: Anna Järvinen (SE)   —  Landmark  Klubb


Perfect Sounds Forever presenterer: Anna Järvinen (SE)
Billetter: https://perfectsounds.ticketco.no/

I 2015 slippes ”Buren”, Anna Järvinens fjerde album som blir presentert i to deler. Den første delen kommer i februar og den andre i mars i forbindelse med hennes Norden-turne, som kommer til Bergen og Landmark 18.mars.

Anna Järvinen er født i 1970 i Helsinki, men flyttet til Sverige som seksåring. Ho var vokalist i kultbandet Granada, fram til de ble oppløst i 2003. Hennes store gjennombrudd kom med soloalbumet «Jag fick feeling» (2007). Platens svevende, vakre lydbilde og Annas poetiske tekster gjorde albumet til årets store kritikerfavoritt. Sonic omtalte albumet som «den mest forløsende svenskspråklige debuten siden «Känn ingen sorg för mig Göteborg».
Debuten ble fulgt opp med de like hyllende platene ”Man var bland molnen” (2009) og i 2011 «Anna själv tredje».
I 2015 er Anna tilbake med ny musikk. Albumet «Buren» har blitt spilt inn sammen med produsenten Mattias Glavå (Håkan Hellström, Broder Daniel) i Göteborg sammen med Reine Fiske og Gustav Ejstes fra Dungen og Amason, som begge har vært svært involvert i den kreative prosessen. «Buren» slippes i to deler, den første 11.februar, og den andre 20.mars. 18.mars tar Anna Järvinen med seg fullt band og spiller på Landmark i Bergen.

Til toppen