Søk
Arrangement
Utmark presenterer: Fujako & NAH   Landmark  Klubb


Fujako (PT/BE/US) & NAH (US)
Utmark presenterer to artister som begge benytter hip hop og dub i et eksperimentelt, psykedelisk og aggressivt uttrykk.

Fujako er Jonathan Uliel Saldanha fra Portugal og Nicolas Esterle fra Beliga/Frankrike. Med høyt volum og skrudde rytmer, baserer de sitt uttrykk på en dub-influert, bass-basert groove. De har på en rekke utgivelser de senere samarbeidet med forskjellige MCs. De har også blitt lagt merke til som oppvarmere for band som Death Grips og Shabazz Palaces.

NAH er et Philadelphia-basert soloprosjekt som med live trommer og elektronikk produserer en energisk, støyende utgave av punk hiphop. Nah er også trommeslager i hardcorebandet 1994!
Utmark er Bergen Kunsthalls konsertserie med et dedikert fokus på ny eksperimentell musikk: fra rock til klassisk samtidsmusikk, fra elektronisk til akustisk, og fra etablert til alternativt.

Utmark er Bergen Kunsthalls egen konsertserie, og markerer et ønske om å integrere musikkfeltet sterkere i institusjonens øvrige virksomhet. Utmark skal presentere konserter innen ulike sjangrer fra rock til klassisk samtidsmusikk. Stikkord kan like gjerne være elektronisk som akustisk, etablert som alternativt, internasjonalt som lokalt, men alltid med et dedikert fokus på den mest interessante og relevante nye musikken.

Til toppen