Søk
Arrangement
Filmmurerne Filmklubb + Fredrik Saroea   Landmark  Klubb


STOP MAKING SENSE
Velkommen til første visning av Filmmurerne Filmklubb! Konseptet er enkelt: hver visning hos FF er personlig kuratert av en invitert gjest som allerede har en fot i kulturmiljøet – men som du ikke nødvendigvis forbinder med film.

Fredrik Saroea, kjent fra Datarock, skal kuratere den legendariske konsertfilmen Stop Making Sense og fortelle om sitt forhold til den. Ekstra underholdning før og etter filmvisningen er TBA.

STOP MAKING SENSE var nyskapende innen sin sjanger da den kom i 1984. Her finnes ingen bilder av klappende og hylende fans, eller mer eller mindre dype intervjuer med bandmedlemmene bak scenen. Musikken spiller hovedrollen. Filmen er tatt opp på fire forskjellige konserter i Hollywood og klippet sammen til det som ser ut som en enkeltkonsert. Fokus er på det som skjer på scenen. Da filmen ble laget, var den amerikanske rockegruppen Talking Heads blitt et kultfenomen i krysningspunktet mellom avantgarde og pop. David Byrnes særegne, surrealistiske tekster var et av varemerkene.

Medlemskap: 100,- (12 måneder)
Ikke-medlem: 80,-
Medlem: 50,-
Billett er inkludert den dagen du tegner medlemskap og kan gjøres før hvilken som helst av våre visninger. Kjøpes i døren.

Til toppen