Søk
Arrangement
Sound of Solidarity   Landmark  Klubb


COAST, Johannes Holtmon Band, Curly Tankard
CC: 100,-
Dørene åpner kl. 21.30

Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom Bergen inviterer til til det årlige Sound Of Solidarity, natt til 1. mai. I år som tidligere, blir det konsertkveld på Landmark Bergen. Alt overskudd fra kvelden går til Norsk Folkehjelps 1.mai aksjon. DJ En Vanlig Fyr snurrer plater til nattens mørke inntar etter konsertene. Velkommen til dans, sang, klang og årets feteste fest!

COAST
COAST så sitt spede høsten 2014 og har allerede rukket å spille rundt omkring på de kuleste plassene i Oslo og Stavanger og har blitt et ettertraktet navn i Bergen. Sjangre som Surfe-punk er blitt nevnt og GAFFA beskrev bandet som "Deilig klassisk 90-talls indierock".

Johannes Holtmon Band
Johannes Holtmon skriver særegne visepoplåter med inspirasjon fra blant annet jazz, indiepop og fransk chanson-tradisjon. Med underfundige og morsomme tekster er uttrykket både lekent og dyptloddende, både nostalgisk og moderne. Høsten 2014 ble enmannsprosjektet utvidet med fire medlemmer, noe som har tilført musikken et spennende og fengende lydbilde.

Curly Tankard
Curly Tankard har spilt sprelsk progpop med base i Bergen fra 2006. I februar 2013 ga de ut sitt debutalbum, «Track Laundry», på eget selskap, og i september samme år kom singelen «Parasitt», utgitt av A New Direction Music. Trioen har en solid forankring i 70-tallets progressive rock. Jazz, klassisk musikk, elektronika og nyere alternativ rock inspirerer også gruppen, og de forsøker seg så på kunststykket å samle alle disse trådene i en noe mer standardisert ramme. De norskspråklige tekstene vandrer fra det mørkt melankolske, via det undrende underfundige, til det skarpsindig sarkastiske. Resultatet blir: progpop: eksperimentelt, energisk, komplekst, sårt, lekent, dansbart, trollbindende og tidvis sågar sexy.

Til toppen