Søk
Arrangement
LOW + Jessica Pratt Perfect Sounds Forever #5   Landmark  Konsert


Perfect Sounds Forever presenterer: LOW (US) + Jessica Pratt (US)
Billetter: https://perfectsounds.ticketco.no/
Dørene åpner kl. 20:00.
Konsertstart kl. 20:45.

Minnesota-bandet Low tar turen til Bergen for første gang etter å ha holdt det gående i over 20 år! Samme kveld kommer også Jessica Pratt for å trollbinde oss med sine magiske melodier og unike stemme!

LOW:
Siden oppstarten har Low gitt oss magiske album som «Things We Lost In The Fire» (2001), «Drums And Guns» (2007), «C'mon» (2011) og juleklassikeren «Christmas» (1999), for å nevne noen få. Deres siste utgivelse, «The Invisible Way» fra 2013 viser at de fremdeles etter 20 år leverer kvalitet av ypperste merke!

Frontfigur Alan Sparhawk sier at albumet ble til da de på turné tok en snarvisitt innom Wilco sitt studio i Chicago. Slagplanen ble lagt der og da om at dette var et velegnet arnested for The Invisible Way. Jeff Tweedy har selv vært musiker og frontfigur for Wilco i snart 25 år, men denne gangen, sammen med Grammy-vinner Tom Schinck, ble han plassert i kontrollrommet som produsent. Noe som utgjorde små, men like fullt avgjørende forskjeller for hva LOW har gang i nå om dagen.

Bandets mantra har alltid vært å spille seigt, stille, tidvis melankolsk og som de så ydmykt fremhever, vakker musikk noe som også er gjeldende denne gangen. Mimi Parker har vokalene på langt flere låter enn tidligere, det er mye piano. Veldig mye piano og låtene på den nye plata handler om intimitet, narkokrig, klassekrig, god gammaldags krig-krig, arkeologi og kjærlighet.

JESSICA PRATT:
I 2007 spilte Jessica Pratt inn et utvalg av akustiske folklåter som fem år seinere skulle bli hennes debutalbum utgitt på Tim Presley fra White Fence sitt plateselskap, som han startet i ens ærend for å gi ut Jessicas musikk. Tidligere i år kom Pratt med sitt andre album «On Your Own Love Again», et kritikerrost album som sender tankene til noen av musikkhistoriens mest elskede artister. I tradisjonen fra Vashti Bunyan og Joan Baez finer Jessica Pratt en ro og et uttrykk som virkelig kler henes stemme, gitar og lyrikk. Pratt sitt eminente fingerspill og særegne vokal fungerer utmerket på «On Your Own Love Again» og kommer til å stå igjen som et av årets beste album når plateåret 2015 skal oppsummeres!

Etter utsolgte konserter i Europa i vår, spiller Jessica Pratt sin aller første konsert i Norge i regi av Perfect Sounds Forever på Landmark. Sammen med Low blir det en helaften med melankolien i fokus!Til toppen