Søk
Arrangement
Chain Wallet + Coucheron + Great News + Lazervater Perfect Sounds Forever #5   Landmark  KonsertCC: 160,-
Dørene åpner kl. 21
Konsertstart kl. 22

Coucheron
Sebastian Kornelius Gautier Teigen, bedre kjent som Coucheron, har markert seg rundt om i verden med flere topplasseringer på Hype Machine, topp ti-plasseringer på Billboard og topplistinger på Spotify. Sistnevnte utpekte ham også som Spotify Spotlight artist 2015 (en artist de har tro på vil slå gjennom i 2015).
Nå slipper endelig Coucheron sin debut-EP «Playground». Singlene «Deep End» og «Honky Donk» er bare en forsmak av hva man kan vente seg når EP’en slippes i midten av juli. Tredje singelen «Ruby» er allerede å høre på ulike radiostasjoner verden over og den er også listet på NRK P3. Som gjestevokalist på Ruby har Coucheron fått med seg Noonie Bao, kjent som en av Sveriges fremste låtskrivere, og står bak hits med blant annet Charlie XcX, Avicci, Alesso, Tove Styrke og Clean Bandit for å nevne noen. «Playground» er en fin definisjon av hvordan Coucheron opplever og styrer musikken i uante retninger. For han er det en lek og grenser eksisterer ikke, men hans fargelegging og blanding av ulike musikksjangere gjør deg klar over at homogenitet er et ord Coucheron mener musikk generelt bør unngå. Coucheron gjør en eksklusiv norgesturné før han flytter tilbake til Los Angeles i høst.

Great News
Great News har I løpet av kort tid markert seg i Bergens undergrunn. Bandet ble etablert i mars 2015 av vokalist og gitarist Even Kjelby, som sammen med sine gode venner Lars Henrik Platou og Ole Kristian Einarsen utgjør trioen Great News.
Great News spiller daze-pop like potent som stigende bobler i den fineste champagne. Aperitiffen består av søvnløse sommernetter med tropevarme og badenachspiel. Inspirasjonen er hentet fra Amerikas solfylte vestkyst, California. Denne naive positiviteten finner man igjen i bandets liveshow.
Singelen «The Blind» er spilt inn på regntunge dager i øvingslokalet, en container rett ved havet, som jo er selve skjebnens ironi. Even selv er universmaker og er låtskriver, produsent og tekstforfatter. Bandet er i stigende rus og gir med dette ut sin første singel, med et sterkt ønske om en vindskeiv og solfylt sommer.

Lazervater
De er nesten som Daft Punk, bortsett fra at alle vet hvem de er, og at de ikke er fullt så populære i Frankrike. I tillegg vil sikkert noen si at Daft Punk kanskje er litt mer "rutinerte".
MEN: Eirik Moberg, Henrik Svanevik og Ketil Mosnes har bakrunn fra band og prosjekter som Baertur, Datarock, Denga Denga, Fjernsupport og Rundfunk, og DJ-konsepter som Novelty Sounds, Club Crocodillo og Bergen Soul.
Innimellom har de tre herrene møttes for å DJe såkalt dunk dunk-musikk (også kjent som dansemusikk), enten ute i Bergens klubbliv, eller inne på den lokale plate-, bok-, og alt-mulig-annet-butikken Robot i Bergen sentrum, der alle tre til tider har jobbet samtidig. I konsertsammenheng kombinerer Lazervater 15 års DJ-erfaring med nesten like mange års skru-på-knotter-erfaring. Vi kan altså forvente et kombinert DJ/live-sett som vil få 11,9 på Pitchfork og en sint kronikk fra Engelen i BT.

Billetter: https://perfectsounds.ticketco.no/

Til toppen