Søk
Arrangement
SOAK (IE) + Andy Shauf (CAN) Perfect Sounds Forever #5   Landmark  KonsertBilletter: https://perfectsounds.ticketco.no/
Dørene åpner kl. 20.
Konsertstart kl. 21.


SOAK (IE):
I en alder av 18 år har nord-irske Bridie Monds-Watson aka SOAK allerede rukket å bli signet til Rough Trade og hun er på ITunes, Spotify og BBC sine lister over artister de tror blir store i løpet av 2015. Hennes debut-EP «Blud» ble utgitt av Chvrches på deres label Goodbye Records, til sommeren kommer hennes debutalbum som har fått tittelen «Before We Forgot How to Dream» ut på nevnte Rough Trade. Låtene handler om å vokse opp i Nord -Irland, og tar for seg en tenåring sine følelser og temaer som ensomhet, familie og framtidsdrømmer.

Tidligere I år trollbandt hun en stappfull St. Edmund's Church under by:Larm, en konsert som P3s Marius Asp trillet en femmer for: «Som låtskriver kombinerer hun spartanske, men stemningsfulle melodier med intelligente tekster som vaker mellom allverdens småting (“this is a song about whales and crabs”, sier hun om “Sea Creatures”) og mer grunnleggende eksistensielle vilkår. Og hun synger disse sangene uanstrengt fantastisk, med en aksent som beveger seg fra forstyrrende til bedårende underveis. SOAK kan nok saktens sammenlignes med Laura Marling, men legg til Cat Powers vokaltekstur, gitarklangen til The Durutti Column og den åpne, melankolske stemningen The Blue Nile opererte innenfor på åttitallet, og bildet begynner å nærme seg noe»

SOAK er allerede bekreftet til Slottsfjell og Pstereo, og 10.september står altså Bergen og Perfect Sounds Forever for tur! Sjekk ut låtene «Sea Creatures» og «B a Nobody» så forstår du hva vi snakker om! Sistnevnte er også listet på P3 om dagen. Vi gleder oss til at SOAK skal sjarmere bergenserne i senk i høst!

Andy Shauf (CAN):
Andy Shauf er nettopp ute med sitt siste album The Bearer of Bad News, et varmt album som spenner seg fra pinaoet til fuzzgiateren. I løpet av det 11 låter lange albumet så tar Shauf med sin unike og mørke stemme og forteller låter på samme måte som man har hørt fra Nick Drake og Elliott Smith tidligere.

Til toppen