Søk
Arrangement
Kiss Kiss King Kong Slippefest!   Landmark  KonsertCC: 150,-
Dørene åpner kl.21:00
Konsertstart kl.22:00

Kiss Kiss King Kong slipper sitt første album «Too high to say hello» og sparker i gang slippefest på Landmark Bergen fredag 13. November!

Bandet henter inspirasjon fra den enkle og eksplosive rocken til The Who, riffingen og jamkvaliteten til Motorpsycho og det råe og fengende soundet til band som Hellacopters, Dinosaur Jr. og ikke minst Cato Salsa Experience.

Live blir bandet beskrevet som Allman Brothers på speed – et resultat av guttenes iboende trang til å servere fengende danserock og hyperfrenetisk vinn-publikum-nå posering.

Kiss Kiss King Kong er hjertebarnet til Einar Olsson, Morten Mjørlaug og Eirik Utne – alle kjent som bakmenn og ringrever i band som Casiokids, Silja Sol, Good Time Charlie og Herr Nilsson. Kveldens gjest er Lars Hammersland på orgel og keys.

«Too high to say hello» blir tilgjengelig på 180g vinyl og CD. Platen distribueres gjennom Apollon Records i Skandinavia og Flake Records i Japan.

Spotify
https://open.spotify.com/artist/0A76twZINgN9UXojUoKunn

Wimp
https://wimp.no/wweb/artist/3586438

iTunes
https://itunes.apple.com/us/artist/kiss-kiss-king-kong/id306314499

«Kiss Kiss King Kong lager rock`n`roll det svinger av. Klarer du å sitte i ro til denne musikken, er du god. Enkelt og utrolig effektiv, engasjerende og fengende.» – rockblogg.no

«Ukens låt: «When I’m Alone». En velskrudd og rett i fleisen-rockelåt fra et av Bergens mest bredbeinte band for tiden. Gruppens blikk virrer ikke bare mellom tomme ølflasker i mørke rockekjellere – med denne nye singelen ser de også inn i sjelen og ut i verdensrommet. Syrete og morsomme rockeminutter!» – Bergens Tidende

«Det hviskes og tiskes allerede på hvert ett smug i Bergen om denne nye rocketrioen og dens overveldende liveopptredener på Hulen, Garage og andre skitne rockebuler i byn.» – Studentersamfundet Oslo

Til toppen