Søk
Arrangement
Tellef Raabe - Camilo Beltran - Living - Klubb Granbar Granbar #2   Landmark  Konsert, KlubbCC: 100,-
Etter 00.00: 50,-
Arrangementet er gratis for studenter ved kHib, kunstakademiet og BAS.
(Dvs. de første 40 som kommer før 22.00 kommer inn gratis! Tjohei.)
Dørene åpner 21.00
Første konsert 22.00
Klubb Granbar 00.00

Kulturaktøren Tik presenterer en ny og spennende konsertserie på Landmark, GRANBAR! Med fornøyelig resultat etter vårt første arrangement i april er vi glad for å medele at vi er kommet for å bli.

Vi er svært fornøyd med programmet til denne drømmende andreutgaven. Tre bergensbaserte artister, alle aktuelle med EP eller singelslipp denne høsten, entrer scenen denne mørke novemberkvelden. Og vi kan glede oss til en harmonisk blanding av psych, folk og indie-pop. I tillegg til konsertene utforsker vi konseptet "Jazzpådass", og vi byr dessuten på gratis granbar-pizza I vår pizzaluonge fra dørene åpner så langt lageret rekker!

Tellef Raabe
Tellef Raabe er en slags singer/songwriter, inspirert av blant annet Joy Divison, Majical Cloudz og Neil Young. Hans smarte, rare og fengende indiepop, i tillegg til den karakteristiske stemmen, har tiltrukket både nasjonal og internasjonal oppmerksomhet de siste par årene. Sammen med bandet sitt har Raabe spilt på festivaler som Slottsfjell og by:Larm, til udelt positive anmeldelser. Singlene som har blitt sluppet så langt har fått mye spilletid på radio, men for tiden jobber han mest med å ferdigstille sitt debutalbum. I tillegg til sitt popprosjekt, komponerer Tellef Raabe instrumentalmusikk for film, radiodokumentar og teater. Vi er stolte av å presentere vår headliner Tellef Raabe, denne kvelden med fullt band og fersk EP i baklommen.

www.tellefraabe.no

Camilo Beltran (m. band)
Sanger og låtskriver Camilo Beltrans melankolske og harmoniske melodier forteller mang en historie. Hans behagelige stemme og gitarspill trekker oss inn og skaper en intim, tidvis intens atmosfære. Etter en lengre reise med gitaren sin i Sør-Amerika har han kommet tilbake til Bergen klar for å forevige musikken. 30. oktober kommer den første av tre EP’er, og sakene får du også live fra Camilo og bandet hans en uke etter slipp, på Granbar!

https://www.facebook.com/camilobeltranmusikk?fref=ts

Living (m. band)
Living er brasilianeren Lucas de Almeida, bosatt i Bergen, og klar for sitt første singelslipp på det lokale plateselskapet Diamond Club i løpet av høsten. Musikken overskrider mange sjangre og musikkuttrykk som lo-fi, indie, chillwave, psykedelia og eksperimentell pop med innslag av tropiske rytmer og solstråler som kiler både deg og stueblomstene dine i ansiktet på en varm sommerdag.

https://www.facebook.com/livingno?fref=ts

Fra 00.00 og utover blir det Klubb Granbar!

Trofaste Granbar DJ's Lighterlars og Øyenstikker snurrer taktfaste godsaker innen psych, funk, soul og disko.
Denne kvelden gjester vi også vår gode venn DJ Pelé AKA Simon Alejandro, som kommer til å holde det gående til stengetid.Til toppen