Søk
Arrangement
The Switch - Lumikide - Klubb Granbar Granbar #4   Landmark  Klubb, KonsertCC: 150,-
Dørene åpner kl.22:00
Konsertstart kl.23:00

Nok en gang fyrer vi opp varmen i kuben vi alle kjenner som Landmark. En ny kveld fylt til randen med musikalske godsaker. To flotte artister har blitt hyret inn for å gjøre nettopp denne fredagen til en minneverdig dag! Det blir DJs imellom slagene og utover natten, selvsagt jazzpådass OG pizza! (pizzakokken er frisk igjen) Dessuten blir det ny utstilling i Foajeen v/ velkjente Lighterlars, en mann av mange talenter. Spennende^^
Klubb Granbar fra klokken 0100!

THE SWITCH
The Switch er "Norges utvilsomt beste nye undergrunnspop-band". Siden debuten i 2014 har de seks personer som utgjør The Switch sluppet to album og en ep, hvorav hele pakken er så til de grader unikt og særegent. Musikken gir oss et mangfoldig spekter av harmoniske lyder og komposisjoner som man ikke har hørt maken til på lang lang tid. I media har gjengen fra Oslo fått mye god oppmerksomhet, med personlige kjærlighetserklæringer fra NRK og DN, hvorav sistnevnte står bak innledende sitat. Se å kom deg til Landmark denne kvelden, og få med deg noe av årets definitivt beste musikk i liveformat.
https://www.facebook.com/theswitchoslo/
https://open.spotify.com/artist/3dA71XkDTYT1ON3261t2su

LUMIKIDE
Lumikide hører til det knippet av norske band som virkelig har sneket seg under huden hos oss. Det de leverer i studio og på en scene får frem en sjelden, transelignende og svært avhengighetsskapende musikalsk tilfredshet. En særs harmonisk kombinasjon av skitten støy, psych og indie, nøye flettet sammen i et unikt melodisk pop-landskap. Et komp bestående av akkurat passelig skitten gitar, velvalgte innslag av svevende synth og, ifølge Martin Horntvedt(Jaga Jazzist), kanskje Norges stødigste tromming. Dette slagskipet toppes med en nydelig kvinnestemme som, sammenlignet med kinesisk akkupunktur, ikke kunne stukket på en mer behagelig måte, akkurat der du trenger det mest. Granbar 29.01, verdt å få med seg!
https://www.facebook.com/Lumikide
https://open.spotify.com/artist/5FjE5Uu2nDZi2bYPTumxj0

KLUBB GRANBAR
Klubb Granbar begynner kl.01:00 og byr på en lettmiks av rytmiske godbiter fra en uslåelig ansamling av Granbars egne plateryttere! Kan hende vi brygger på en aldri så liten overasskelse også.
https://soundcloud.com/granbar-201101414

To konserter, opptil 5 djs, gratis pizza, jazzpådass, kunstutstilling, filmvisning - simpelten en aldeles fremragende fredagsaften til den nette sum av 150,- Bare på Granbar!

Til toppen