Søk
Arrangement
Sasha Azanova, Elida, Tora Døskeland, Marie Hofseth Christensen, Ina Porselius, Decaf, Eira Søyseth Prøverommet   Landmark  Konsert, Video, KlubbSASHA AZANOVA
viser en videoinstallasjon som handler om store og små ting. Sasha går 2. året på Kunstskolen i Bergen

ELIDA
"Elida spelar melankolsk og drøymande musikk, og blandar element frå sjangrar som drøymepop, improvisasjonsmusikk og folk. Målet er å formidle alle nyansar av melankolien, frå det såre og lågmælte, til det store og intense. Prosjektet starta som eit soveromsinnspelingsprosjekt, med utforsking av vokal, vokalimprovisasjon og effektar - i samspel med synthar og gitarar. Musikken har endelig kome ut av soverommet og inn i øvingslokalet, og vi er no eit fullt band beståande av bass (Andreas Naustdal), gitar (Kevin Maung Aye), trommer (Per Elling Kobberstad), synth og keys (Elida Høgalmen)"

TORA DØSKELAND
Tora skal lese noe som er ganske nytt. Det er hovedsakelig dikt - som handler om å miste ting og mennesker, og noen ganger også litt seg selv.
Tora har studert ved Skrivekunstakademiet.

MARIE HOFSETH CHRISTENSEN
Marie skal lese fra romanmanuset til "Hendelser uten navn" som utkommer på nyåret 2017.
Romanen er bygd opp av en rekke korttekster som kan leses hver for seg og i sammenheng. Handlingen og miljøene veksler mellom industri og natur på Vestlandet og et samliv i en leilighet et annet sted i landet, kanskje Østlandet. Tekstene skildrer minner, drømmer og virkelighet for hovedpersonen som beveger seg i begge disse miljøene.
Dette er Maries debutroman.

INA PORSELIUS "Vad känner du för mig", video
"Utgångspunkten för Ina Porselius arbeten är en upplevelse, en situation eller ett minne som hon därefter utvecklar en idé från. Hon arbetar med personliga porträtt av sitt liv och sin omgivning.
Relationer såsom familj, vänskap och kärleksrelationer är återkommande teman. Hennes arbeten tar sig ofta i form av videor, installationer och text, där hon porträtterar relationer och situationer i sitt liv genom att rekonstruera dem.
Hennes avsikt är involvera människor genom sina biografiska arbeten, få dem att se in i sig själva och sina liv genom henne. Hon vill starta en dialog med åskådaren, en dialog om deras personliga upplevelser, känslor och tankar. Hennes tes är att det mest personliga kan förena människor på grund av den universella giltigheten. Projekten är på gränsen mellan det personliga och det privata. Genom att vara på gränsen försöker hon att inkludera människor, få deras intresse. Med sina arbeten vill Ina beröra människor genom att demonstrera min egen skörhet.
"Vad känner du för mig" är ett videoporträtt av en relation mellan två personer som är på väg att ta slut."
Ina er også aktuell med utstillingen "Allting går över om man blundar" som åpner på Rom 8 fredag 8.4

DECAF
"Decaf består av 5 muntre musikanter fra både øst og vest. De finner inspirasjon i band som The Beatles, Led Zeppelin, Procol Harum og James Brown, men også i aktiviteter som kappgang i måneskinnet, quiz på onsdager og gartnerarbeid i helgene. Har du råd til å gå glipp av denne fantastiske begivenheten? Det tror jeg ikke du har. Nei, faktisk ikke!"

EIRA SØYSETH er kveldens DJ!
DJ Eira Søyseth spiller dansbare lydfiler fra datamaskin og ender ofte opp med å danse på den andre siden.


PrøveRommet er en serie multikunstneriske enkveldsarrangementer. Arrangementene finner sted på ulike arenaer i Bergen, sju mandager i sesongen til BIT Teatergarasjen. På PrøveRommet kan man i uformelle og sosiale omgivelser følge med på noe av det som rører seg på undergrunnsscenen i Bergen.


Til toppen