Søk
Arrangement
Moon Relay & Svankropp Granbar   Landmark  Klubb, Konsert


Granbar er tilbake, og vi lover å bli! På kanten av de varme juletider steller vi i stand en eksperimentell pop/rock-kveld med litt kraut, litt elektronikk, litt støy, visuals i kjent stil og selvsagt jazzpådass!

Billetter: 150 ,-

Moon Relay
er uten tvil et band som hører hjemme i Granbars lekegrind. De har spilt seg opp på Landmark ved tidligere anledninger, men man skulle tro at Granbar oppfordrer alle til å gi det lille ekstra som gjør konsertene ekstra magisk!^^
Rockekvartetten spiller instrumentalmusikk som både stimulerer til hallusinasjoner, dans og eventyrlige tankerekker. I 2013 ga bandet ut en nå for lengst utsolgt tolvtommer på Hubromusic, før de året etter slapp et kritikerrost debutalbum på Fysisk Format. Med deres nye album «Full Stop Etc» vender de tilbake til Hubro med et album som tar bandet i en enda mer kreativ og særegen retning.

Bandet hekter seg selv opp på sjangerknagger som 60-talls psykedelia, krautrock, tekno, no wave, surf rock, frijazz, elektroakustisk musikk og har ellers hentet mye inspirasjon fra Joe Meeks studioeksperimenter.

Svankropp
har vi i Granbar lenge hatt lyst til å få til Bergen. Vi deler absolutt oppfatningen til våre gode venner i Riot Factory som nå i oktober slapp deres debutplate ut på markedet. Dette er rett og slett et veldig spennende band! Skakke hooks, epileptiske trommer, vokal som under en kaotisk overflate er full av melodisk skjørhet, og naive gitarer som vekker minner fra dine gamle Nintendospill.

Svankropp er et skandinavisk cyperpunk-fenomen. Med en pønka attitude forener de det uforenbare; sci-fi, goth, powerballader, 80-talls glam og cowboystøvler. Man kan trygt si at musikken beveger seg i alle retninger, allikevel har bandet ett sound som distinktivt låter som Svankropp.

Siden starten har bandet brøytet seg opp fra undergrunnen med stødig blikk - Ståpå-viljen varer lengst sier vi i Granbar!

Alltid like stødige Granbar DJs vil holde denne kvelden i live så lenge det er stemning for det! Vel møtt!

Til toppen