Søk
Arrangement
Angharad Davies I Call America: Intervention #2   Sal V  Borealis, Konsert


For den andre kunstneriske inngripen i Matana Roberts utstilling i Bergen Kunsthall, har Borealis invitert inn fiolinisten Angharad Davies.

Gratis inngang!
Varighet: 20 min

Davies bor i London selv om mange tror hun fremdeles bor i Wales. Etter at hun flyttet til London i 2002 har utforskningen av fiolinen tatt en annen retning enn den hun var på vei mot etter å ha studert i både Sheffield, Swansea, Manchester, og en seks års periode med ulike orkestre i Düsseldorf. Angharad ble gradvis en del av Londons levende impro- og samtidsmusikkmiljø, og dette åpnet opp en fascinerende ny verden av muligheter, og gav henne sjansen til å arbeide med utallige inspirerende mennesker. Hun eier en svart katt.

Utstillingen I Call America forsøker å fange ”rådløsheten som preger det å være amerikansk i det tjueførste århundret”. Utstillingen er Matana Roberts‘ første i Europa og er basert på et omfattende prosjekt som først ble utarbeidet under et residensopphold på Whitney Museum of American art, og dernest i form av en utstilling ved Fridman Gallery i New York i 2016.

Til toppen