Søk
Arrangement
Borealis - en festival for eksperimentell musikk Okkyung Lee og venner : still hoping for a miracle ?   Landmark  Borealis, Konsert


Grensene mellom publikum og utøver, komponist og improvisator vil oppløses i den siste feiringen av musikken på årets Borealis når cellist Okkyung Lee inviterer Chris Corsano på trommer, Angharad Davies på fiolin og Rhodri Davies på harpe.

Billetter: 150,-/100,-
Konsertstart 20:00. Varighet 45 min.
Etter konserten: avslutningsfest

*Verdenspremiere*
Gjennom sitt kompromissløse virke som turnerende musiker og samarbeidspartner, har den sør-korea-fødte cellisten Okkyung Lee funnet en tumleplass der hun kan komponere musikk som drar nytte av energien i solofremføringene, og overfører hennes soniske kompleksitet til musikalske ensembler. Hennes seneste bestillingsverk for ensembler har blitt fremført på The White Cube i London og ved Donaueschingen Musiktage, og pendler musikalsk mellom tette og lysere harmoniske teksturer. Okkyungs komposisjoner henter kraft fra den samme insisterende utforskningen av lydenes konsistens som hennes fremføringer gjør, og blander elementer fra den koreanske arven med hennes vestlige klassiske utdannelse, som for eksempel støy. Til avslutningskonserten på Borealis vil hun komponere et nytt verk og fremføre det sammen med tre andre utøvere, som alle har deltatt på festivalen med andre prosjekter – Chris Corsano på trommer, Angharad Davies på fiolin og Rhodri Davies på harpe. Ved å samles på Landmark – for denne siste feiringen av musikken på årets Borealis – vil grensene mellom publikum og utøver, mellom komponist og improvisator begynne å oppløse seg.

Til toppen