Søk
Arrangement
Agenturet sommerfest Agenturet   Landmark  Klubb, Konsert


Agenturet inviterer til sommerens fest! Lørdag 24. juni blir det hele tre konserter og platesnurring med Agenturet+venner DJs både inne og utenfor Landmark.

Fra 14:00 på uteserveringen blir det grilling og hygge med våre egne DJs og venner. Vi byr på tre konge konserter før konsertlokalet omgjøres til dansegulv! Utover kvelden blir det sommerlig matservering for å holde koken oppe på dansegulvet uti de senere nattetimer.

CC: 100kr // 50 etter konsert

Med snart 5 års spille-erfaring er Kongle et av Bergens mest spennende rockeband. De spiller musikk under sjangeren “Skogsrock”. Et jazzet, lett psychedelisk pop/rock-produkt i et lo-fi, 70-talls lydlandskap. Kongle har så langt sluppet to singler og spilt på VillVillVest.

Knekklectric spiller finurlig progressiv rock med underfundige tekster på ålesundsdialekt, og har medlemmer fra band som Bloody Beach, Monstereo, Mahogni og Alexander von Mehren. Siden oppstart i 2010, har de gitt ut demoen Demonstrasjon og fullengderen Ingenting å melde(2014) på sitt eget selskap. Deres andre album "For Mange Melodia" ble sluppet på Tik Records i år. Anmeldelsene har vært fulle av lovord, blant annet Bergens Tidende som ga 5 på terningen og Deichmans musikkblog som mente plata var "Et imponerende stykke arbeid".

Dobbeltgjenger spiller paranoid, mørk og fengende rock. Bandet ble født i Bergens regntunge og fargeløse gater en gang i 2015, og har nylig signert platekontrakt med Karisma Records. De har latt seg inspirere av alt fra gamle PlayStation spill, sin egen nevrotisisme og band som Queens Of The Stone Age, Radiohead og The Mars Volta. Bandet består av Sondre Veland (Major Parkinson og Ossicles), Jakob Sønnesyn (dePresno og 9 grader nord), Vegard Wikne (Ocean Of Lotion) og Knut-Martin Rasmussen Langeland


Til toppen