Søk
Arrangement
Jungelen Athletic Progression (DK) + DJ's HenrikSvanevik & SimonAlejandro   Landmark  Klubb, Konsert


“Aldrig har en offbeat hihat lydt så godt”

Etter at vi i mai så danske Athletic Progression på Spot-festivalen I Aarhus har vi hatt gåsehud av tanken på å booke dem til Jungelen – nå er de booket og hiphop-instrumental-trioen kommer til Landmark lørdag 12.aug. og gjør sin første Norgeskonsert noensinne. DJ’s: Henrik Svanevik & Simon Alejandro (Jungelen).


CC: 100 kr
20 år
******
23:00: Happy hour + DJ's Svanevik & Alejandro
00:00: Athletic Progression LIVE
00:45: DJ's Svanevik & Alejandro

******

Athletic Progression:
Med inspirasjonskilder som Yussef Kamaal, J.Dilla, Flying Lotus og Hiatus Kaiyote har de funnet sitt eget varme og organiske sound – og har i sommer spilt inn debutalbumet sitt som kommer ut (forhåpentligvis) snart! Gruppen gjorde nettopp en konsert i København i samarbeid med Manna x Worldwide FM (Gilles Peterson, Thris Tian – Boiler Room, Magic City Drum Ensemble, Channel One Soundsystem, Louie Vega ++) og alt tyder på at bandet snart blir plukket opp internasjonalt.

Hør singelen "Dark Smoke":
https://soundcloud.com/athleticprogression/dark-smoke

JONAS COOK (piano)
JONTATHAN JULL LUDVIGSEN (trommer)
JUSTO GAMBULA (bass)

-----------------------------------------

DJ's Henrik Svanevik & Simon Alejandro:

Med klubber som Novelty Sounds!, Transformator og Bergen Soul, har Svanevik vært en aktiv platesnurrer i Bergen de siste 16 årene - i tillegg til å være stifteren av Robotbutikken - som var bergens #1 butikk for lokal musikk og merch. Her kunne du og finne plater & bærenett fra Jungelen og vi er superfornøyd av å kunne invitere Svanevik inn i Jungelen sammen med vår faste DJ Simon Alejandro, som i disse dager spiller på steder som Dragefjellet Minifestival og Trevarefabrikken i Lofoten.

Svanevik har siden starten av 00-tallet spilt en sjangerblind blanding av soul, funk, indie, og house på alle byens klubber og vannhull - vi gleder oss til å høre ham sammen med Alejandro - som vanlig spiller det siste han har funnet av afrikansk/brasiliansk/colombiansk/karibisk musikk. Alejandro har og bursdag 10.aug - så dette blir og feiring i ekte Jungelen-stil.


Til toppen