Søk
Arrangement
Prøverommet   Landmark  Konsert, Utstilling


Vi starter høstsesongen på Landmark der vi blant annet presenterer CARSTEN ANIKSDAL (NO) og JAMES WELBURN (UK) som er først ut i BEK sitt nye konsept «BEK Sound Lab». BEK Sound Lab er en ti-dagers residency hvor to musikere inviteres til BEKs lydstudio for å samarbeidet om en ny komposisjon. Carsten Aniksdal lager elektronisk musikk med filmatiske referanser og James Welburn har i flere år vært en markant figur i støymiljøet både i Norge og Tyskland.

Videre blir det intergalatic-instro-surf-music med ROBOTRON. Bandet er inspirert av Surfeband som Man ...or Astroman?, Los Straight, Dick Dale, The Levely Ones etc. I fjor ga de ut EP-en «Robotron Versus the Invincible and Indestructible Reptilicus» på den brasilianske labelen Revert Brasil.

STIAN REMVIK stiller ut «Harmonic Connection», et interaktivt kunstverk der publikum kan leke seg med animerte mønster og strukturer. Han har bachelor i design og visuell kommunikasjon fra Kunsthøgskolen i Bergen. Han har siden 2010 jobbet med forskjellige kunstprosjekter tilknyttet BEK, både egne prosjekter, og prosjekter i samarbeid med andre.

Det er fortsatt mulig å vise noe denne kvelden, ta kontakt!

Dørene åpner kl. 20:00
Pris: 40,-

Vi gleder oss!

Til toppen