Søk
Arrangement
O Superman: konsert med Attila Csihar (Void, Mayhem)   Landmark  Konsert, Utstilling


Velkommen til konsert med Attila Csihar (Mayhem / Void Ov Voices) på Landmark. Konserten er del av utstillingen "O Superman To Girls, Tricky. I Am Here, Where Are You: On Vocal Performance" i Bergen Kunsthall.

Gratis inngang!

Void Ov Voices er Mayhem vokalist Attila Csihars soloprosjekt, der han bruker sin egen stemme som instrument. VOV så dagens lys i 2008 under en konsert i Moskva og Csihar har siden dette hatt en serie med opptredener med Void Ov Voices i Europa, USA, Japan og Australia.

Attila Csihar har vært vokalist i noen av de mest respekterte kult-metal bandene de siste 20 årene. På midten av åttitallet var han en av hovedpersonene bak det ungarske bandet Tormentor, som senere utga det innflytelsesrike albumet "Anno Domini" i 1989. Med bakgrunn i Csihars vokalarbeid på platen, ba Øystein Aarseth / Euronymous - innehaver av plateselskapet Deathlike Silence og Mayhem-gitarist - ham om å bidra med vokal til et kommende Mayhem-album. Samarbeidet resulterte i “De Mysteriis Dom Sathanas”-albumet, som i dag regnes som én av de store black metal-klassikerne. Csihars særegne vokal på albumet var banebrytende og etablerte ham som en av de fremste black metal vokalistene. Han ble fast vokalist i Mayhem i 2004, etter at Maniac sluttet.

Attila har samarbeidet med band som Plasma Pool, Keep of Kalessin, Emperor, Limbonic Art, Annal Nathrakh, Aborym, Korog og Professor Fate, og har gjentatte ganger vært gjestevokalist i drone doom-bandet Sunn O))) med Stephen O´Malley, både på plate og på konserter.

Til toppen