Søk
Arrangement
Agenturet presenterer: Living Albumrelease Living   Landmark  Kunstnersamtale


CC: 150 + avg.
ID: 20år
Vel inn i det nye året kommer Lucas de Almeida tilbake etter en kunstpause hjemme i Brasil. Living slipper dessuten nok en forrykende singel fra den kommende debutplaten og feirer det med i storstuen Landmark, før de tar turen til bartebyen og Trondheim Calling 2018 dagen etter!

CHERUB er en vakker og innholdsrik låt bygget opp av flere partier fulle av Livings velkjente eksotiske energi. Låten nummer tre i rekken av låter fra Living sitt kommende debut album og slippes av Tik Records den 26. januar.

Blant alle nyskapende pop-grupper i Bergens mangfoldige undergrunnsmiljø, representerer Living noe helt spesielt. Kvartetten som ledes an av brasilianske Lucas de Almeida slapp sin første singel, Florahedron, høsten 2015. En singel som umiddelbart brakte Living inn i søkelyset hos internasjonal musikkpresse, med flere hengivne lyttere fra andre siden av atlanteren. Debuten ble fulgt opp med flere singler den påfølgende våren, showcase på South by Southwest i Texas og en ekte DIY-turné langs vestkysten i USA. Høsten 2016 slapp Living sin selvtitulerte EP og turnerte i Tjekkia og Norge. I 2017 har bandet vært i studio hos Njål Paulsberg (Young Dreams) og spilt inn en rekke låter. De er godt på vei med sitt debutalbum som kan være rett rundt neste hjørne. Året 2017 har også båret preg av fremtoninger på Bylarm, Øyafestivalen og Vill Vill Vest. Living starter 2018 med ny Bergenskonsert og Trondheim Calling i februar.

Til toppen