Søk
Arrangement
Martin Beck 13 timers visning av Last Night   Sal V  Film


Velkommen til en heldags spesialvisning av "Last Night". Det blir disko, New York på søttitallet og klubben The Loft i 13 ½ time når vi viser hele Martin Becks film "Last Night" fra kl 11.00 - 00.30.

Gratis inngang!

Filmen er viet til den sagnomsuste DJen David Mancusos siste DJ set på the Loft i 1984 og spiller kronologisk alle de 118 sangene fra denne siste natten. Filmen består av en serie statiske tagninger av en platespiller hvor hver sang avspilles i sin helhet. Hver ny låt presenteres med en ny kameravinkel. Totalt ti ulike vinkler gjentas i et mønster basert på det gylne snitt. Med et hypnotisk fokus på platespiller-armens langsomme bevegelse langs den roterende vinylplaten, vektlegges den fysiske gjengivelsen av musikken. I utstillingen benyttes et spesialtilpasset Hi-Fi-anlegg, satt sammen for å tilsvare lydkvaliteten man kunne oppleve på The Loft.

Martin Beck (f. 1963, Bludenz, Østerrike) bor og arbeider i New York

Visningen er gratis og du kan komme og gå når du vil. Landmark holder åpent under hele visningen.

Etter maratonvisningen blir det mer disko når Erlend Klette og Simon Alejandro disker opp med Last Night Diskotek på Landmark ut i de sene nattetimer.

11.00 - 00.30 NO. 5: Sammenhengende visning av ”Last Night" (Gratis)
11.00 - 23.00 Landmark kafe holder åpent
00.00 - 02.30 Landmark: Last Night Diskotek med Erlend Klette & Simon Alejandro (100,-)

Les mer om utstillingen og filmen her

Les Audun Vingers anmeldelse i Dagens Næringsliv
Les Ørjan Nilssons omtale og intervju i BA
Les Ando Woltmanns anmeldelse i Morgenbladet.Til toppen