Søk
Arrangement
Brilliance & Eget Selskap / Sommerfest /   Landmark  Konsert, Klubb


21.00
CC 180
20 år

Brilliance og Eget Selskap inviterer til Sommerfest på Landmark med 5 artister og DJ's. Bli med og feire sommeren med oss!

LIVE:
Heartbreak Satellite:
- Nytt prosjekt med Ragnhild Fangel Jamtveit (Pom Poko), Tobias Pfeil (Tobis World) og Håkon Kjenstad (Spring Breakers, Panda Panda).

Sammen lager de upretansiøs, dansbar og skranglete elektropop, med referanser til band som Broadcast og CoCoRosie. Låtene har absurd tematikk i et stort men samtidig subtilt akvarium. Slipper album på Brilliance Records i August.

nylenda:
- Stavangertrioen nylenda består av Øivind Hatleskog og brødrene John og Sigbjørn Håland.

Med analoge synther, orgel, trommemaskin, bass og gitar spiller nylenda dansbar, leken elektronika med elementer fra 60/70-talls psykedelia, indie og krautrock.

Tidligere i år slapp de deres første singel ”Burning Eyes” på Diamond Club og oppfølgeren "Catecian Call" ble sluppet i et samarbeid mellom Brilliance og Eget Selskap i mars. Under by:Larm mottok de NOPAs låtskriverstipend og trioen slipper ny singel i anledning kveldens opptreden. Vi gleder oss!

Idk Ariel
- Det nyeste prosjektet fra Petter Ariel Skog, en forlengelse av TRAMS. Låten It's Easier ble Ukas Urørt og var med i NRK-dramaserien Unge Lovende, mens How You Know Me ble anbefalt av kanalen. Petter var forøvrig tidligere med i bandet Marble Pools. Han bor bor i Bergen og jobber med produsenten L/O/O/N, spilte tidligere i år på Trondheim Calling og SXSW, Austin.

DJ-set:

NAUUDA
Den purunge duoen fra Arendal er allerede blitt løftet opp av internasjonal presse som BBC Radio 1 og XLR8R hvor de bla. blir sammenlignet med Dislosure, de har også en massiv fanbase på Soundcloud med flere 100 000 plays. Duoen består av Jakob Eines (19) og Alex-André Aanonsen (18), og har produsert musikk under ‘Nauuda’ siden 2014.

Duoen fant ut at de delte samme interesse for musikk i 2011, på en elevkveld på barneskolen. I løpet av de siste 4 årene har de jobbet med å finne sin egen sound, og har produsert alt fra hip-hop til house.

Charlie Skien
- Bak Charlie Skien-navnet finner vi Andreas Høvset, bedre kjent fra Verdensrommet og Softcore untd. Skien gjorde nylig en feature på EMIRs tredje singel "Hvis vi må", og slipper sin debutsingel "Gasslekasje" på Eget Selskap 20. april.

Skien kjører opp et DJ-set denne kvelden, kanskje blir det et par låter live også.Til toppen