Søk
Arrangement
TRAMAR: Samtale All that you touch, you change: Resis'Dance in conversation   Landmark  Kunstnersamtale


TRAMAR: Alt du berører, endrer du* - Resis'Dance om kollektivt utfordrende normer på musikkscenen
Lørdag 6. oktober 18:30 – 20:00
Landmark, Bergen Kunsthall

***Etterfulgt av: 23:00 Klubbkveld Konsept X i samarbeid med Resis’dance***

Før de tar over Landmarks gulv, sammen med Konsept [X], deler Resis'dance (London, UK) av sin innsikt, sine erfaringer og ambisjoner som radikalt arrangementskollektiv, bestående av kvinner og ikke-binære personer, hvis kamp handler om å bekjempe misogyni og trakassering på klubbscenen.

Ved sin erfaring med lydteknologi, DJing, pengeinnsamling og aktivisme, forplikter Resis’dance seg til å skape trygge rom på dansegulvet gjennom regelmessige DJ- og tech-workshops og klubbkvelder. Resis’dance organiserer arrangementer som finansierer og skaper politisk affinitet på dansegulvet mellom organisasjoner som er radikale, underfinansierte og aktive.

Innlegget er på engelsk.

(*’Alt du berører, endrer du’ / ‘All that you touch, you change’: sitat fra science- fiction-forfatter Octavia E. Butler, I ‘Parable of the Shower’.)

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

TRAMAR (som betyr «å kollektivt planlegge & konspirere»), er bedt av Landmark Bergen og Konsept X, til å invitere forskjellige DJ- og klubbkollektiver som er kjent for å skape alternative samarbeid, rytmer og eksperimenter på den nattlige klubbscenen.


Til toppen