Søk
Arrangement
Nattmat IKHANA +DJ Girson + Pop-up Matbutikk   Landmark  Klubb, Konsert


Dj Girson sitt konsept der han kombinerer digg musikk, fete live acts og digg mat er tilbake på landmark 30 mars. Denne gangen får vi besøk av en svensk dame som lager ellevill bra musikk og som vi sikkert ikke vil ha råd til å booke om 1-2 år. Torjus og Snoken disker opp noe digg på kjøkkenet og Niklas Kleppe fikser noe godt å drikke.

20:00-22:00: Gratis inngang
22:00: 150,-
ID: 20 år

IKHANA:
Under artist navnet IKHANA har Lisa Town gjort mye på kort tid. Hun har blant annet blitt nominert til Gøteborgsprisen i kategorien årets musikk 2014. Debutsinglen "PUSSYCAT" ble kåret til en av årets låter 2015 av musikkguiden i p3 og det samme skjedde med andre singlen "Ingen Annan" som hun slapp med produsenten NIBLA. Foruten disse 2 fantastiske singlene har hun sluppet en drøss med singler, ett heftig album og en fantastisk Ep "TOWNIE" som kom ut februar i år. IKHANA har allerede stått på store scener, blant annet som support for SEINABO på konserthuset i Gøteborg og på Linnescenen under Way Out West 2016 sammen med SOM031. Ikhana synger med en sjelfull stemme, millimeterpresisjon i både tone og timing og lyser opp enhver scene hun står på. Ikhana gjør sin egen ting, produserer sin egen musikk og høres ikke ut som noen andre.

Dj Girson:
Trenger ikke alt for mye introduksjon da han har regjert klubb scenen i snart 10 år og spilt på det som er av klubber og festivaler her til lands. Allsidig type som kan spille det meste, men med høy fokus på mye bass disse kveldene. Se opp for alt fra bass, rnb, rap, grime, garage, 2 step, tech, afro house, house +++++

MATBUTIKK POP-UP:
Andreas og Torjus fra Matbutikk kommer for å lage den friterte kyllingen sin og kjører servering fra klokken 19 til stengetid, altså hele kvelden.

Heavy saus-game, knalle sideretter og noe digg brus til å skylle ned med.

Til toppen