Søk
Arrangement
NyMusikk + Landmark BKH Ryosuke Kiyasu & Møster/ Hana/ Fjordheim   Landmark  Konsert


Landmark/Bergen Kunsthall og nyMusikk Bergen har gleden av å invitere dere til en konsert med en av verdens mest provokative trommeslagere – japanske Ryosuke Kiyasu, og en ny rykende fersk vestlands trio - Kjetil Møster/ Anders Hana/Børge Fjordheim.

Dorene åpner kl.20:00.
Konsertstart kl.20:30.
CC: 100,-/50,-.
Gratis inngang for medlemmer i Bergen Kunsthall, nyMusikk Bergen og studenter ved KMD og BAS


RYOSUKE KIYASU
I 1995 startet Kiyasu karrieren sin som trommeslager i forskjellige prosjekter. I 2003 flyttet han til Toronto for å utvide karrieren sin, det på dette tispunktet at han startet å spille solo skarptromme. I tillegg startet han i hardcorebandet The Endless Blockade.
Når Kiyasu flytter tilbake til Japan i 2004 får han utvidet utvidet suksess når han starter punk/hardcore-bandet Sete Star Sept og frijazzbandet Kiyasu Orchestra der begge bandene har utgitt et hav av utgivelser og hatt verdensomspennende turnévirksomhet.
I 2012 ble han også fast trommis i Fushitsusha, bandet til legendariske Keiji Haino.
https://www.youtube.com/watch?v=H5OUsxhP7z8
Web: http://www.kiyasu.com/
facebook: https://www.facebook.com/dr.kiyasu/
twitter: https://twitter.com/RyosukeKiyasu

MØSTER/ HANA/ FJORDHEIM
Ryktene sier at den rykende ferske vestlands trioen driver med repetativ jazz-rock. Kjetil og Anders spilte tidligere i Ultralyd sammen og har nå salet opp i en ny trio med selveste Børge Fjordheim bak trommesettet. Børge er kjent fra blant annet Cloroform og KAADA. Dette blir musikk i kryssningspunktet.
Kjetil Møster: Saksofoner.
Anders Hana: Bariton gitar.
Børge Fjordheim: Slagverk

Til toppen