Søk
Arrangement
golden jar #2   Landmark  Konsert, Klubb


Med musikk fra Amalie Holt Kleive + Gabriela Garrubo + Rakel Anna Kristjánsdóttir + Carmen Bóveda // OYOKO // Vilde Tuv // johanistyle

Billetter: 100,- / 70,-

[*] golden jar er et rom for ny musikk, performance, eksperimentering og samarbeid, lagd for å støtte opp om female / trans / non-binary artister som er nyskapende på sine egne premisser [*]

Andre utgave av golden jar!

golden jar #2 inviterer deg til en kveld med forskjellige inntrykk, beats, poesi og samarbeid. En gyllen line-up av artister fra Bergen og verden viser fram nye verk, der hver artist har gått utenfor sin komfortsone for å eksperimentere med nye kreative former.

MUSIKK FRA:
OYOKO
Oyoko (TheOyoko) er en flerdisiplinær Ghanesisk-Nederlandsk kunstner og DJ med base i London, som det siste året har begynt å gi ut egen musikk. Hun bruker sine opplevelser som svart kvinne til å reflektere over slekt og aner, spiritualitet og identitet for å skape sitt egne (Afrikanske) narrativ gjennom poesi, spoken work, film og lyd. Oyokos første utgivelse, “UNMORALITY: A STORY ABOUT RESILIENCE rather than vengeance” utforsker frigjøring og opprør i hennes re-definisjon av rettferdighet i et mangelfullt system.
>>> https://soundcloud.com/theoyoko/unmorality

VILDE TUV
Bergens en-kvinne-band Vilde Tuv tar med seg fløyte og elektronikk klar med harmonier forberedt spesielt for kvelden! Gjør deg klar for noe ekte, noe overfladisk, noe galt, noe helt, noe enkelt og levende. Bevegelser i deg som du ikke visste eksisterte. Bevegelser som gjør at skjelettet kjennes sterkere. Kom klar for å bevege og bli beveget.
>>> https://soundcloud.com/vildetuv

AMALIE HOLT KLEIVE + GABRIELA GARRUBO + RAKEL ANNA KRISTJÁNSDÓTTIR + ***NEW ADDITION*** : CARMEN BÓVEDA on cello
En nyopprettet trio satt sammen av noen av Bergens gylne stemmer. Musikere Amalie Holt Kleive, Gabriela Garrubo og Rakel Anna Kristjánsdóttir blander drømmende harmonier, improvisasjon og elektronikk for å tolke kvinnelige produsenter og musikere de ser opp til - og å vise fram deres nye felles verk.

Amalie Holt Kleive er jazzvokalisten som lager elektronisk dansbar og rørende musikk. Hun kombinerer spennende vokalmelodier med improvisasjon og harmonikk fra jazzen, med beats fra house og elektronika, og inspireres av tekst fra dikt og visesang.
>>> https://open.spotify.com/artist/5rXqPFxBFYOvDt08MhU0UZ

Gabriela Garrubo en norsk-brasiliansk sanger som for tiden bor i Bergen. Med inspirasjon fra brasiliansk og norsk musikk samt den store variasjonen av uttrykk innenfor jazz, musikken er en tospråklig opplevelse, med tekster på både engelsk og portugisisk og for tiden jobber hun i studio med debutplaten sin.
>>> https://soundcloud.com/user-361748144?fbclid=IwAR0crh8c-7EPRuGtDlstJO9wQQYI75TgJgbocGOU3Ttfg4lME3VTccJS01o

Rakel Anna Kristjánsdóttir er en islandsk vokalist som er bosatt i Bergen. Med et ærlig utrykk beveger hun seg mellom sjangrer og har jobbet innenfor alt fra jazz, hip-hop, elektronisk musikk til soul. Lyden er drømmende og preget av improvisasjon og som oftest med jazz som et utgangspunkt. For tiden er Rakel aktuell med bandet sitt Húm. Hun grunnla Jazzsass på Cafe Oper, en konsertserie som støtter kvinnelige jazzmusikere.
>>> https://open.spotify.com/album/1nSxtipWPfDVLx1nifl0x3?si=ZEQFUsILSmCOKl1FVoulOQ&fbclid=IwAR0wJ-1JOyT7l1AAMNvJswxi0iDLra5BB2mswv8BkXLxBiI9vZa6w_PFnq8

DJ : johanistyle (Johanne Øra Danielsen)

LYS OG VISUALS: Ana Jorge (Patrøa), som bruker objekter både på naturlige og innovative måter for å skape magiske analoge, improviserte projeksjoner.

Til toppen