Søk
Arrangement
Common People   Landmark  Klubb


EDDIE C / SANDRA KOLSTAD / VJ BN
Billetter: 80,-

Spilletider:
22:00 – 23:00 Common People DJs
23:00 – 23:30 Sandra Kolstad (live)
23:30 – 00:30 Common People DJs
00:30 – 03:00 EDDIE C

EDDIE C (Endless Flight)
Å si at Eddie C er en av slow-house og disco-scenes absolutt fremste utøvere er en underdrivelse av dimensjoner. Derfor nøyer vi oss med å si at Eddie C er en fantastisk DJ, en usannsynlig sympatisk og hyggelig kar og en glimrende produsent. I tillegg er han svært begeistret for Bergen.

Oppvokst i sørlige Ontario (et sted mellom Detroit og Montreal) begynte han å eksperimentere med elektronisk musikk en gang sent på 80-tallet. Han var tydelig inspirert av hip hop og acid house i starten og lagde edits av gamle kassetter. Han dro så på platebutikker og klubb i gamle lagerlokaler for å oppleve scenen på nært hold. Siden den har han vært en samler av plater og en ekte skigutt. Kanskje ingen bombe at han er begeistret for Norge likevel?

Med god tid til refleksjon og utforskning det siste tiåret i stitt studio på fjellet har han funnet en vei inn i den stadig voksende disco/edits scenen med sin rå og sofistikerte tilnærming til produksjon og DJing.

SANDRA KOLSTAD (Trust Me Records)
Det er farlig å sammenligne oppadstormende artister med etablerte utøvere sies det. I Sandras tilfelle har heller det motsatte vært tilfellet. Helt siden hun ble omtalt som vår egen Robyn/Karin Dreijer har hun vokst for hver omtale.
Hun har mye av det uavhengige som gjør artister som Jenny Hval og Jenny Wilson uimotståelige. Hun eksperimenterer med industriell techno og kontemporær støy-pop og sammen med hennes dramatiske, mørke stemme dannes et lydbilde som få andre i Norge kan vise til. Debutabumet hennes ble motatt med åpne armer og svært gode anmeldelser. Etter bejublede opptredener på Øya-festivalen, Blå og Future Perfect Festivalen er hun endelig klar for Bergen!

VJ BN
Birk Nygaard er en aktiv bidragsyter til det visuelle forbundet med konsert- og klubblivet i Bergen og har tidligere gjort flere arbeider for både Skatebård, Sandra Kolstad, Bergen Reggae Festival og vår egen Common People kveld på Landmark.

Med kombinasjoner av video, bilde, design, effekter og elementer i selve rommet bidrar han ofte til at arrangementer lever sitt eget lille liv den korte perioden de avvikles. Du tror det ikke før du ser det.

Til toppen