Søk
Arrangement
Novelty Høst Sounds!   Landmark  Klubb


50´s - 60´s Dance Bonanza!
Billetter: 60,-

Hvilken type fuggel var egentlig denne Føniks? Hvorfor samlet Pandora på bokser og esker? Var det en hobby eller en mani? Var det stavhopp eller kulekjøring Wirkola drev med? Fikk han kneskader? Er Schrödingers et katteprogram på NRK, eller er det en historie om en guffen fyr som likte å putte katter i bokser med gift og andre ulumskheter? Hvorfor gjorde han i såfall dette? Det er jo utrolig lumpent gjordt mot katten da. Hvor var PETA?

Med slike store spørsmål kan det være fint å få en pause fra hverdagen. Og det er her Novelty Sounds! kommer i i bilde. Hos oss får du trygge rammer og et mykt teppe til å danse på. Vi har til og med noen stoler i gangen som du/dere kan sitte på. Men ikke gjør det, kom heller inn i storstuen og dans med oss. Vi spiller de beste låtene vi vet om fra 40-50- og 60-tallet. Hyggelige sanger om kjærlighet, vennskap, blomster og brylkrem. Det blir både Soul og Funk såvell som RnB og Boogaloo servert på slitne gamle 7" plater. Dyre sådan, levert fra Ebay og Fretex. De som er kjøpt hos sistnevte var kansje ikke så dyre. Men har høy Novelty verdi. Altså snurrepipperimusikk som du trolig aldri ville hørt ellers. Også har de drikke i baren, flust med faseliteter (W.C, håndtørker, papir, speil o.l). Om du spiller kortene dine riktig og vrikker hoftene bra nok, kan det til å med hende du får kline! Men dette er ikke noe kjøttmarked. Da kan du heller dra på Feliz eller no.

Men det er lov å kline, så lenge du ikke forstyrrer de som danser. Det er bare irriterende og litt vulgært. Uansett, kom innom og fest med oss da. Blir jo kjempegøy! Det er det jo alltid.

Vi hjerter dere alle.
Hjerter dere oss?

XXX
-H&H-

Til toppen