Søk
Arrangement
Blanca Records Kongle // Releasekonsert: Skogen   Landmark  Konsert


SLIPPKONSERT!
Endelig er Kongle klar med sitt første album, Skogen! Det slippes både digitalt og på vinyl den 5. april via bergenske BLANCA RECORDS. Dette skal selvsagt feires på hjemmebane med et smell av de sjeldne. Den 3. mai går det hele av stabelen på Landmark!

Kongle fremfører albumet i sin helhet, med en rekke spesielt inviterte musikanter. Etter konserten blir det fest, dans og glede langt ut i de små timer!

Velkommen!

CC: 150,-
Dørene åpner 21.00
Konsertstart 22.00

Kongle har spilt sammen i en årrekke og har etterhvert blitt et solid live-band. De har hele veien vært å se på klubbscenen i Bergen med sporadiske storbybesøk til Oslo og Trondheim. Bandets første singler fra 2016 ble varmt anbefalt med premiere på NRK P3. Låten Far ble blant annet kåret til en av de sterkeste singlene i 2016 av den Deichmanske Musikkblogg. I 2019 har Kongle sluppet to nye singler. Første låten Isbre fikk storslått mottagelse med 9/10 i magasinet Stemmegaffel og ble listet på P3, mens nr. 2, God Natts Søvn fikk en femmer i BA.

Den 5. april kom albumet Skogen, som er innspilt gjennom det siste året, produsert av Njål Paulsberg (Evigheten, PUT YOUR HANDS UP FOR NEO-TOKYO) og mastret av Matias Tellez (Young Dreams). "Skogen" består av en samling låter som Kongle har jobbet med helt siden den spede begynnelse, og bærer med seg en rekke referanser, minner og holdepunkter fra bandets lange levetid.

Vi gleder oss! Håper dere vil bli med på feiringen! ♥
Følg oss på Spotify for oppdateringer > https://spoti.fi/2HWimjd

En ekstra stor takk til BLANCA RECORDS, Jansen Records, Njål Paulsberg, Lars Horntveth, Tord Øyen, Simen Peder Aksnes Aarli, Sverre Breivik, Vera Lunde og Janne Cecilie Knutsen!

Til toppen