Søk
Arrangement
UTMARK:DUOS FOR DERRECK / STEPHAN MEIDELL Landmark  Klubb


Dato: Torsdag 16. april 2009
Tid: 21:00
Billetter: 50,-
Utmark byr på Guitar Night med to konserter hvor kremen av lokale gitarister bidrar med fritt improvisert musikk i spennet mellom støy, jazz og rock.

Duos for Derreck er en nyetablert duo med gitaristene Mads Falck Berven og John Hegre. De to musikantene møtes for første gang i på midten av nititallet som hhv. bassist og lydmann i forbindelse med en konsert på Garage. Mads og John har etter halvannet decennium funnet et format for å ta opp tråden.

John Hegre er en velkjent artist innen friimpro- og støymusikk og er kjent fra band som Kaptein Kaliber, Public Enema, Rehab og en rekke andre prosjekter. Han var en av hovedartistene på fjorårets Borealisfestival.

Mads Falck Berven er en av de mest brukte allroundgitaristene i Bergen, men står også bak flere jazzprosjekter i eget navn. Han er kjent fra band som KnivogTaffelSwingJassOrkester, Kick out the Jamz, og fikk Vossajazzprisen i 2008.

Dette blir en fritt improvisert musikkhistorisk lokalbegivenhet i konsentrert form!

Stephan Meidell er nok en lokal gitarhelt bosatt i Bergen. Meidell angriper gitaren med improvisasjonsmusikk innen en rekke sjangre. Han er medlem i bandene Vanilla Riot, Fundbüreau og Krachmacher, men på kveldens Utmark får vi oppleve Meidell i solo utfoldelse.

Sjekk ut:
http://www.myspace.com/meidell
http://www.stephanmeidell.com/

Til toppen