Søk
Arrangement
Bergen feirer Popfest!   Landmark  Klubb


Kristiansand har en ny festival – Popfest! Etter Quartens titaniske nedgang er det lov å være bittelitt skeptisk til ‘enda en’ festival på Sørlandet, men enhver tvil bør fordufte kjapt når du hører bare litt om denna.
Kristiansand’s kanskje fremste alternative konsertarrangør, Louis Holbrook og konseptet Træsj Pop, sammen med en del ildsjeler fra Oslo, Trondheim og Bergen drar i gang denne nye greia. Målet er å skape noe som samler både uavhengige arrangører, musikkmiljøer og generelt fine mennesker fra alle norske byer for å tilby en knippe spennende nye artister og sørlandsk idyll. På plakaten imponerer de nå med alt fra norsk postrock til kanadisk chillwave og italiensk twee-pop. Men Popfest er ingen nisjefestival – den vil bare motvirke ideen om at man må være størst i alt.

I den anledning smeller vi til med en Popfest kveld i Bergen. Vi har samlet noen av byens flinkeste pop- og indie-DJs som vil snurre plater kvelden ut på vegne av Popfest. De tar ikke betalt, snarere går honoraret direkte til støtte for festivalen, som foreløpig arrangeres på private penger og dugnadsånd. Det vil også være mulig å kjøpe noen fysiske billetter til festivalen. Men mest av alt dreier det seg om å feire det videste og fineste begrepet i musikkverdenen – pop!

DJS
Håvard & Henning (kjent fra Sarah´s Postcard og diverse pop konsepter)
Line Ira
Skantze Tanzen

Dørene åpner 22:30
Inngang: 50,-

Til toppen