Søk
Arrangement
VOI VOI Sommerfest!   Landmark  Klubb


+ Kønstslepp + Louise Bourgeois- hommage
Billetter: 50,-

Sommeren er her og vi kan omsider bytte ut det dissende hvite med glinsende svor. I den anledning disker vi opp med en rikholdig helaften på Landmark. Det blir kunst og Kønst for det utålmodige øye og ekstatisk auditiv tilfredsstillelse for den ivrige dansefot og natteløve. DJ Shingri-la og Sørlandet disker opp med smektende pop-perler og lystige feriehits som du kan nynne på resten av sommeren.

Etter kveldens kunstapéritif begynner vi lett med en svalende flørt av skjærgårdscalypso og tropisk yé-yé før vi runder midnatt med frekk pop og nyinnkjøpte new-waveplater fra kontinentet. Du kan forvente deg sløye og dansevennlige synthriff, liflige basslinjer og spretne saksofonsoloer. Greien for tida er skjulte skatter fra 80-tallets skyggeside elegant forent med ivrige rytmeføtter fra popens mange irrganger. Det blir skittent, freidig og forførende.

Kom og dans!

--

VOI VOIs Kunstapéritif:
I anledning den fantastiske kunstneren Louise Bourgeois’ vandring til de evige jaktmarker sist uke, viser vi en dokumentar om hennes 98 år lange liv og virke. Dokumentaren gir et innblikk i Bourgeois’ tanker og arbeidsprosess. Den mangfoldige skulptøren og maleren har blant mye annet utforsket kroppers former og muligheter, og det blir nok anledning til å se opptil flere vågale kjønnsorganer og uvante kroppsformasjoner i løpet av dokumentaren.
Visning 22:00, 40 min.

--

KØNSTSLEPP:
Kønst bergenslanserer denne kvelden sin fjerde utgave! Denne gang er bladet et resultat av en utstilling kuratert av Kønst som ble åpna i Berlin 20. November i fjor. Seks unge kunstnere fra fire ulike land ble invitert til å jobbe med temaet ”Erasing Darkness”. Resultatet av denne utstillingen blir vist i bladutgaven som ble sluppet på Podium i Oslo i mai 2010.

Kønst Magazine er et kunstnerdrevet visningsrom i bladformat som presenterer alle former for samtidskunst fra unge kunstnere. Kønst skal oppfordre til samarbeid og skape et nettverk mellom unge kunstnere utenfor de tradisjonelle institusjonene. Kønst er et mobilt prosjekt som også kan oppstå i andre former enn magasin format. Kønst ble etablert i Bergen i februar 2007. Alle former for samtidskunst blir vist i bladet, og det har også blitt lagt ved CD/DVD av lyd og film. Kønst er et non-profitt prosjekt som lever av ulike stipender og støtteordninger.

Kunstnerne som er presentert i Kønst #4:
Julie Sparsø Damkjær (Danmark)
Tyra Tingleff (Norge)
Jonas Jensen (Danmark)
Juan Requena (Venezuela)
Alvaro Urbano (Spain)
Lene Baadsvig Ørmen (Norge)
Anna Louise Overgaard (Danmark)
Sara Sølberg (Norge)

Kønst #4 støttes av: Norsk Kulturråd, OCA, Den Norske Ambassaden i Berlin, Tronsmo bokhandel og Åpent Bakeri.

Ivrig langing av bladet vil forekomme i løpet av kvelden.

Til toppen