Søk
Arrangement
Hôy La Utmark   Landmark  Konsert


Høstens tredje Utmark blir med Höy La, en artist basert i København som siden 2018 har markert seg med drivende trip-hop og sonisk eksperimentering.

Billetter: 100,- / 50,-
Gratis for medlemmer i Bergen Kunsthall, Borealis Listening Club, KMD & BAS studenter

Dørene åpner.: 20:00
Konsertstart.: 21:00

Ingri Høyland er Hôy La. Et artistprosjekt der musikken omfatter emosjoner som smerte, sinne og sårbarhet, og tolkes gjennom dissonans, oppløsning, repetisjon og dramatiske vendinger i en cyberpunk atmosfære.

Hôy La fikk en brakstart på karrieren etter «Please» i 2018. Det følgende året kom EPen X Heads og en rekke storslagne opptredener inkludert Roskilde i 2019. 2020 ble et enda større år som inneholdt konserter på eksklusive Berghain og en turné i Japan. Debutalbumet There’s a Girl Inside My Brain Who Wants to Die kom i oktober via NESM.

Utmark
Utmark er Bergen Kunsthalls konsertserie, og denne opptredenen blir nummer 103 i serien. Konserten holdes på Landmark, Bergen Kunsthall. Utmarks profil favner et vidt sjangerspenn, men har likevel en gjenkjennelig og tydelig profil med fokus på alternative uttrykk og eksperimentell, utfordrende og nyskapende musikk. Som navnet Utmark peker på, handler det om å undersøke ”upløyd mark”, eller musikalske uttrykk i utkanten av det etablerte.

Covid-19
Alle gjester må registerer seg og oppgi riktig navn og telefonnummer, enten ved billettkjøp online eller i dør ved oppmøte. Hvis du bestiller mer enn én billett online eller gir din videre, er du pliktig til å opplyse om ny kontaktinformasjon til alle billettinnehavere. Telefonnummer vil kun bli benyttet i forbindelse med en eventuell smittesporing. All kontaktinformasjon vil bli slettet etter 14 dager.

Ta vare på deg selv og andre! Ikke møt opp dersom du føler deg uvel eller har symptomer på luftveisinfeksjon. For å hindre smittespredning minner vi alle om god håndhygiene. Vi anbefaler bruk av munnbind.

Til toppen