Søk
Arrangement
Niilas på Landmark   Landmark  Klubb


Niilas har ikke DJ'et på klubben på nesten to år nå. Det er han klar for å gjøre noe med, og pakker sekken med all den nye sinnsyke musikken han har både funnet, laget og gjenfunnet siden sist. Niilas varmer opp for Caribou på USF Verftet tidligere på kvelden, hvor han tar kvelden videre til Landmark for en etterfest som vil kompensere for to års stillhet.

Billetter: 150,-

Til tross for et stille pandemi-år, har Niilas hatt en enorm suksess og aktivitet den siste tiden. Med et debut-album som ble sluppet til flere 6/6 anmeldelser, kulminerte det hele med en backflip i sjøen på nasjonal tv etter han mottok årets spellemann for kategorien "Elektronika". Legendariske opptredener på ByLarm og Ekko-festivalen har tatt han til et nytt nivå, noe du absolutt ikke vil gå glipp av på klubben.

Han har også med seg to venner bak spakene, DJ's Hildisvíni og Reckless Kettle, samt Didrik Røberg på VJ!

Hildisvíni beveger seg rundt i den soniske undergrunnen, og biter seg fast i mystiske og følelsesrike låter. Hun bryr seg mindre om sjanger og tempo, men lydene, følelsene og stemningen de lager, og hvordan hun helt spesielt knytter dem sammen for å skape en enorm stemning på klubben.

Reckless Kettle har en brennheit platesamling han bruker til å gjøre klubben like varm som klam. Han dj'er som å kaste stein i glasshus, og gjør det bedre enn omtrent noen andre i byen, med et strengt motto om å Keep It Freaky!

Helhetlig design, samt visuals på kvelden blir gjort av Didrik Røberg!

Til toppen